DOBRÝCH LIDÍ SE VEJDE

1. 7. 2009 12:03
Rubrika: Nezařazené

Jak všichní víte původní plán byl vypravit do Hroznové Lhoty 3 autobusy (zpěvácký, skautský a svatebčanský)... znáte to rozpočtové škrty ke konci roku.. chaos v rezervacích kdy se lidé hromadně přihlašují, mezitím další odhlašují, že pojedou autem, či z nějakého vážného důvodu nepřijedou vůbec....

Má úvaha vychází z léty prověřené zkušenosti, že pokud jsou dobří lidé a mají nějaký záměr, tak se to nakonec společnými silami podaří...  no a kdybych chtěl odvézt do Lhoty 3 várky lidí, tak by bylo zapotřebí dvou autobusů (jeden by to otočil dvakrát, a druhý jednou).  Situaci vyřeším tak, že objednám pouze jeden autobus, poctivou karosu vedenou velice zkušeným řidičem panem Mikeskou. Tudíž do Hroznové Lhoty budou odvezeny pouze 2 várky svatebčanů. Tento velmi hodný pan řidič svolil, že je možné stát i v uličce, což otevírá nový prostor. Klade to sice vyšší požadavky na svatebčany, ale osazentvo busu jsou mladí lidé, kteří většinou prošli skautským výcvikem, takže i kdyby náhodou musel někdo cestou stát, neměl by to být problém.

Takže předchozí zasedací pořádky v busech berte jako anulované a nyní předkládám nové schema.

PRVNÍ BUS 

(odjezd od Divadla v 6:30, autobus MUSÍ odjet přesně, tak dorazte s předstihem prosím!)

Prosím všechny kdo byli nahlášeni ve zpěváckém a skautském autobuse, aby se dostavili po půl sedmé na stanoviště k Městskému Divadlu. Na místě by se měla objevit i nějaká auta, takže velká část lidí by se měla vejít. Prosím příjďte opravdu všichni, protože jde o to využít tento autobus co nejefektivněji, aby byla jistota, že druhá várka v 9hodin bude odvezena. Pokud si příliš mnoho lidí řekne "nebudu se cpát v tom prvním buse, pojedu v klídku tim druhým, tak situace může vypadat obráceně a obtíže nastanou při odbavování druhého autobusu. V tomto buse mají absolutní přednost zpěváci co se účastnili zkoušky minulý týden a zpěváci co měli vážný důvod pro neúčast na této zkoušce.

DRUHÝ BUS

(odjezd od Divadla kolem 9:00, v závislosti na tom jak se bus stihne vrátit po odvozu první várky)

Do tohoto autobusu budou naloženi všichni zbývající svatebčané. Pokud příjdou všichni co jsou nahlášeni a nepříjde nikdo další tak to vychází v každém autobuse na nějakých 10 až 12 stojících svatebčanů, což není myslím taková hrůza, takže situace jako na tomto obrázku dozajista nenastane:).

Věřím, že se s pomocí Boží všechno podaří a úpě šně se do Lhoty dopravíme. Těšíme se na Vás.


NALÉVÁČI VE SVATEBNÍCH BUSECH

Paní Machová vznesla podnětnou připomínku, že nalévač ve svatebním autobuse mířícím na svatební mši svatou může zavánět nepatřičností. Děkuji za připomínku a abych nic nepodcenil obrátil jsem se v této věci na otce Ivana Fišara (který má rovněž v plánu se do Hroznové Lhoty vypravit.)

Otec Ivan povolil v autobuse každému plnoletému ulét jeden popřípadě dva kalíšky (pro ty kterým nestačí nalít do jedné nohy) svatební slivovice na posilněnou. Myslím, že drobné nakopnutí do náročného svatebního dne 2hodiny přede mší svatou nebude na škodu a nebude překážkou pro důstojné prožití svatebního obřadu.

Zobrazeno 3379×

Komentáře

Hugo-Baskerville

Majinka, no joooo, ja si říkal, odkáď nevěstu znám. Doporučuji na signálech přidat komentáře k jménům. Ne že by fotky nebyly dost identifikující, ale mdyby tam bylo něco jako Majinka - žena Frankieho, tak bych hned věděl.<br />
<br />
MS, tys tam byla taky? Hmmmm, a ke komentářím ještě přidáme jmenovky, abych hned věděl :o)))<br />
<br />
Kurňa, akca to byla dost dobrá.

Johnek01

Tak já jsem REMEK a letím do vesmíru!

Zobrazit 29 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková