DOBRÝCH LIDÍ SE VEJDE

1. 7. 2009 12:03
Rubrika: Nezařazené

Jak všichní víte původní plán byl vypravit do Hroznové Lhoty 3 autobusy (zpěvácký, skautský a svatebčanský)... znáte to rozpočtové škrty ke konci roku.. chaos v rezervacích kdy se lidé hromadně přihlašují, mezitím další odhlašují, že pojedou autem, či z nějakého vážného důvodu nepřijedou vůbec....

Má úvaha vychází z léty prověřené zkušenosti, že pokud jsou dobří lidé a mají nějaký záměr, tak se to nakonec společnými silami podaří...  no a kdybych chtěl odvézt do Lhoty 3 várky lidí, tak by bylo zapotřebí dvou autobusů (jeden by to otočil dvakrát, a druhý jednou).  Situaci vyřeším tak, že objednám pouze jeden autobus, poctivou karosu vedenou velice zkušeným řidičem panem Mikeskou. Tudíž do Hroznové Lhoty budou odvezeny pouze 2 várky svatebčanů. Tento velmi hodný pan řidič svolil, že je možné stát i v uličce, což otevírá nový prostor. Klade to sice vyšší požadavky na svatebčany, ale osazentvo busu jsou mladí lidé, kteří většinou prošli skautským výcvikem, takže i kdyby náhodou musel někdo cestou stát, neměl by to být problém.

Takže předchozí zasedací pořádky v busech berte jako anulované a nyní předkládám nové schema.

PRVNÍ BUS 

(odjezd od Divadla v 6:30, autobus MUSÍ odjet přesně, tak dorazte s předstihem prosím!)

Prosím všechny kdo byli nahlášeni ve zpěváckém a skautském autobuse, aby se dostavili po půl sedmé na stanoviště k Městskému Divadlu. Na místě by se měla objevit i nějaká auta, takže velká část lidí by se měla vejít. Prosím příjďte opravdu všichni, protože jde o to využít tento autobus co nejefektivněji, aby byla jistota, že druhá várka v 9hodin bude odvezena. Pokud si příliš mnoho lidí řekne "nebudu se cpát v tom prvním buse, pojedu v klídku tim druhým, tak situace může vypadat obráceně a obtíže nastanou při odbavování druhého autobusu. V tomto buse mají absolutní přednost zpěváci co se účastnili zkoušky minulý týden a zpěváci co měli vážný důvod pro neúčast na této zkoušce.

DRUHÝ BUS

(odjezd od Divadla kolem 9:00, v závislosti na tom jak se bus stihne vrátit po odvozu první várky)

Do tohoto autobusu budou naloženi všichni zbývající svatebčané. Pokud příjdou všichni co jsou nahlášeni a nepříjde nikdo další tak to vychází v každém autobuse na nějakých 10 až 12 stojících svatebčanů, což není myslím taková hrůza, takže situace jako na tomto obrázku dozajista nenastane:).

Věřím, že se s pomocí Boží všechno podaří a úpě šně se do Lhoty dopravíme. Těšíme se na Vás.


NALÉVÁČI VE SVATEBNÍCH BUSECH

Paní Machová vznesla podnětnou připomínku, že nalévač ve svatebním autobuse mířícím na svatební mši svatou může zavánět nepatřičností. Děkuji za připomínku a abych nic nepodcenil obrátil jsem se v této věci na otce Ivana Fišara (který má rovněž v plánu se do Hroznové Lhoty vypravit.)

Otec Ivan povolil v autobuse každému plnoletému ulét jeden popřípadě dva kalíšky (pro ty kterým nestačí nalít do jedné nohy) svatební slivovice na posilněnou. Myslím, že drobné nakopnutí do náročného svatebního dne 2hodiny přede mší svatou nebude na škodu a nebude překážkou pro důstojné prožití svatebního obřadu.

Zobrazeno 3380×

Komentáře

Frankie30

tomesi to akorát znamená, že místo obvyklých 12ti kousků (z níchž poslední jak víme dáváš na ex) si dáš piv jen 5... a místo v 5ráno půjdeš spat už ve 12... to by šlo ne?<br />
<br />
pavliCZ: pokud vezmeš džíny, tak tě moje babička označí za Potápku, a maruščina babička za Omlgu, nebo Nehaňbu... a to bys určitě nebyl rád... _:)

pavliCZECH

beru jeany - líp se v nich zvrací

Hugo-Baskerville

Majinka, no joooo, ja si říkal, odkáď nevěstu znám. Doporučuji na signálech přidat komentáře k jménům. Ne že by fotky nebyly dost identifikující, ale mdyby tam bylo něco jako Majinka - žena Frankieho, tak bych hned věděl.<br />
<br />
MS, tys tam byla taky? Hmmmm, a ke komentářím ještě přidáme jmenovky, abych hned věděl :o)))<br />
<br />
Kurňa, akca to byla dost dobrá.

Johnek01

Já jdu normálně v montérkách, je krize tak co děláte, a navíc to letí, krásný modrý sem si koupil a károvaný sako a kostkovou bekovku ...hit léto/podzim 2009

Kerolka

ach ach, já to tušila, že mi to neprojde.. no ale pro každý případ si pohodlný oděv narvu do kabelky, člověk nikdy neví.. že ano :)

Johnek01

A pozvali jste i Jožu Uprku, vnuka toho umělce? At to má ty správný grády...

makabrozni-spelunka

bozinku, ja se tesim! :)

Majjinka

zdravím Kerolku...:o))

pavliCZECH

To jako, že mam bejt do 8 večer přes celej den v saku? :-)))))))))))) Tak to mě asi uvidíte upečenýho a pořádeně podlitýho vlastní šťávou, páč já se orosim, i když je venku 20 stupnu natož 30. No já to nechci vidět. :-)))

Hever

pCZ: je to boj, ale bojovat se musí. Nevím proč, ale my jsme na to docela zvyklí. Kvalitní sako poskytne větší pohodlí než džíny. :)<br />
<br />
MíšoLFC: svoji odměnu si vybereš v nebi...

Kerolka

Zdravím Marušku :) <br />
Tož teda z úcty k Tobě Maru zvolím oděv sváteční :) ale zřejmě vytvořím dvě alternativy - hezčí, nepohodlnou a méně efektní, avšak funkční :)

Majjinka

čau lidičky a co naše svatební desatero, které Frankie pracně vytvářel? :o))) čepovat se bude něco výtečného:o) a hlavně to budou čepovat dvě exkluzivní výčepní:o)))táááákže se těš no a co se týče obleku do 20 hod slušně a pak je na pořadí bigbít, takže se tam možná nějaké to sáčko dá odhodit ale rifle asi neeee:o)))aby vás nevyvedl některý ze svatebních chasníků:o)))

pavliCZECH

Musim se připojit k Tomesovi. Ať pak za mnou nikdo nechodí, že se chovám nepřístojně, když usínám ženám a mladým slečnám ve výstřihu. Hlava mi bude sama padat a já nebudu mít sílu vzdorovat.

Kerolka

Pavlíček: To samý psal Ferouš mně.. tož tak vytvoříme team nehaňbivých potápek, ne..? :)

pavliCZECH

Frankie: jelikož nevím, co ty slova znamenají, může mi to bejt jedno :-) Ne tak na svatbu samozřejmě oblek, ale pak jako se mučit do rána bílého (kdy už mimochodem budou obě babičky jistě spát) v obleku mi přijde zbytečný, nee? Já si stejně dám pár piv a budu tam stát jak mě pánbůh stvořil :-) babičky nebabičky :-)

Kerolka

..jen ať je jasno.. já přispívala po Feryho komentu, ten Pavlíčkův tam ještě nebyl.. ať jako nevypadám, že chci někomu usínat ve výstřihu nebo co to tu zaznělo. Měla jsem na mysli to oblečení. Víme? :)

pavliCZECH

"a místo v 5ráno půjdeš spat už ve 12... to by šlo ne?", pokusil se Frankie o vtip. :-)))

pavliCZECH

heheeee, Kerolko, nechval dne před večerem, kdo ví na kom budeš usínat ty :-)

pavliCZECH

Dotaz pro náčelníka: jakýpa pívo se tam bude čepovat?

tomes

Ježek

Kerolka

Pavlíček: Samozrejme ten obrad i následnou veselici budu brát ve vsi vážnosti a budu se chovat způsobne :)

tomes

nechci moc rejpat, ale tyhle časy autobusů, zvlášť ten v 6:30, do kterého sem byl zařazen jsou zabijácké... to tam pak budu zbytek dne místo veselky chrápat...

Werunka

Nebudeš, neboj:-)

Frankie30

já hlava děravá jsem zapomněl zakázat komentáře.. :(..... no ale když už jste se tak rozepsali, tak vám musím odpovědět<br />
<br />
MíšaLFC: špunta máš povolení jet autobusem v těch 9.. ale nevěsta vzkazuje, že už od půl desáté na tebe bude vyhlédat z okýnka, kdy doraz její náhradní ženich.<br />
<br />
Kerolka: Asi není uplně vhodné se převlékat do tepláků nebo riflí... a oslava by až do samého konce měla mít charakter svatební hostiny. Společenský šat by ted měl po celu dobu být funkčně adekvátní, anžto se nebudu skákat po stolech ani dělat stojky:)...<br />
Pokud chceš zůstat, přespat a pomoci další den s úklidem, tak další den je povolen i funkční oděv..

Kerolka

A ještě jeden (pravda, poněkud ryze ženský) dotaz.. <br />
Je vhodné se na bujaré veselení po obřadu (mám na mysli to večerní) převlíct z šatů do sice méně efektního, avšak funkčně adekvátnějšího oděvu? Jakože představa celého dne, večera a noci v šatech je pro mě více než děsivá.. avšak neznám tamní hroznolhotský kolorit, nerada bych dělala rebelie tímto. <br />
Za zodpovězení děkuji.

Kerolka

To je ňáká kachna, ne..? <br />
<br />
(- pokusila se Kerolka obrátit tento článek ve vtip a zachránit tím sebe samu od dřívějšího budíčku)<br />
-nebo ne..? :-O<br />
<br />
Můj kohout má tou dobou ještě půlnoc. Radši bych bývala brala odjezd o půl hoďky dýl než spíš. No ale co už.<br />
<br />
A dotaz - pan ženich mě pasoval na vedoucí zpěváckého busu, což jsem samozřejmě přijala s rumělcem na líci, avšak posléze mi došlo, že vlastně netuším, co taková funkce obnáší :-O Takže - chce se po mně něco? (jako zkontrolovat seznam přítomných, umravňovat příliš rozveselené svatebčany, vylučovat z dopravní linky podnapilé jedince či tak něco..? :-))

MisaLFC

Chtěl jsem se zeptat jestli když jsem byl napsaný na zpěvácký autobus, jestli je možnost jet tím v 9? Měl jsem tam nalévat ale mám teď povolené jenom dvě štamprle na hlavu. To se mi zdá zbytečné vstávání a ještě k tomu mi pár zpěváků zdělilo že před zpíváním nepijou. Takže bych prosil o vyjímku v autobuse č. 2. PS. dostal jsem asi nejsložitější funkci, nálevat je složité... Lidi nechcou, a když už jo... tak jedině semnou což je po delší chvíli nad moje síly. Na svíci jsem dělal co jsem mohl a moje jméno nezaznělo v desateru. To je velká škoda... Přece by to znělo líp: Navalený Špunt nosil 30 vrchovatých štamprlí z nichž se mnohé při jeho prodírání davem převrhly, se nebude opakovat. No nezní to líp ? Tímto prosím o místo v autobuse, který odjíždí v 9:00 hod. Děkuji.

Unrocker

No tak to je bomba, třeb rano pojede autobus plny a nebudu v něm sám jako zpěvák... :)

Johnek01

Tak já jsem REMEK a letím do vesmíru!

Zobrazit 29 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Monika Voňková